2310724438 Ελευθερίου Βενιζέλο 42, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη asimistheodoros@gmail.com
 
 
 
   
     
     
  ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
LIFT TECHNOLOGY | Τεχνικό γραφείο Ανελκυστήρων Νεάπολη Θεσσαλονίκη


Η υπηρεσία ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ της εταιρίας LIFT TECHNOLOGY προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη λειτουργικότητα και ασφάλεια των ανελκυστήρων τους.

Με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε μπορούμε να αναλάβουμε με ακρίβεια και επαγγελματισμό την εγκατάσταση των ανελκυστήρων, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε περίπλοκη απαίτηση
 
     
    2310724438  
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
την μελέτη και την εγκατάσταση ανελκυστήρων για:
 
     
 
  Πολυκατοικίες
  Επαγγελματικά κτίρια
  Γκαράζ αυτοκινήτων
  Ξενοδοχεία 
  Νοσοκομεία
  Ιατρικά κέντρα
  Νεόδμητα κτίρια
  Βιομηχανικούς χώρους
  Εκπαιδευτικά ιδρύματα
  Σχολεία
  Καταστήματα
  Εμπορικά κέντρα
 
     
  Η ασφάλεια και η απρόσκοπτη λειτουργία του ανελκυστήρα σας εξαρτάται από την  σωστή εγκατάσταση του. Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης, προκειμένου να επιτύχουμε τη βέλτιστη λειτουργία για εσάς και τον ανελκυστήρα.  
     
   
 
 
 
 
 
 
     
  ΤA BHMATA
για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας!


Οι μελέτες εγκατάστασης ανελκυστήρων διαμορφώνονται με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε πελάτη, επιδιώκοντας την απόλυτη επαγγελματική και λειτουργική ακρίβεια.
 
     
     
     
 
 
  01.
Χωροταξική ανάλυση
Πραγματοποιούμε λεπτομερή ανάλυση του χώρου που προορίζεται για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας, λαμβάνοντας υπόψη τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και τις ανάγκες σας.
 
     
     
  02.
Κυκλοφοριακή μελέτη
Μελετάμε τη ροή κυκλοφορίας και τις μετακινήσεις στον χώρο, προσαρμόζοντας τον σχεδιασμό του ανελκυστήρα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κτιρίου.
 
     
     
  03.
Σχεδιασμός με Αισθητική Προσέγγιση
Προβαίνουμε σε μοναδικό σχεδιασμό των υποδομών του κτιρίου, λαμβάνοντας υπόψη τις αισθητικές και λειτουργικές σας προτιμήσεις.
 
     
     
  04.
Σχεδιασμός Τεχνικών Λεπτομερειών
Επιλέγουμε με προσοχή τον μηχανισμό ανύψωσης, το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του θαλάμου, των πορτών και των κομβιοδόχων, εξασφαλίζοντας μια μοναδική και λειτουργική εμπειρία.
 
     
     
  05.
Τεχνικός φάκελος
Συντάσσουμε έναν πλήρη τεχνικό φάκελο που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα έγγραφα αδειοδότησης, πιστοποίησης και υποστήριξης.
 
     
     
  06.
Χρονικός υπολογισμός
Εκπονούμε ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης, προγραμματίζοντας και προβλέποντας τον προϋπολογισμό σας με ακρίβεια και ευελιξία.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη καθώς και στην Χαλκιδική.
 
     
     6949753725