2310724438 Ελευθερίου Βενιζέλο 42, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη asimistheodoros@gmail.com
 
 
 
   
     
     
  LIFT TECHNOLOGY
Τεχνικό γραφείο Ανελκυστήρων Νεάπολη Θεσσαλονίκη

Η εταιρία LIFT TECHNOLOGY, με έδρα στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται με εξαιρετική επιτυχία στον τομέα των ανελκυστήρων (ασανσέρ) και των συστημάτων ανύψωσης. Κύριο αντικείμενό μας είναι η μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή και αναβάθμιση ανελκυστήρων και συστημάτων ανύψωσης.

Στη διάθεσή σας βρίσκονται θαλάμοι, πόρτες και ανελκυστήρες, συμπεριλαμβανομένων και ειδικών ανελκυστήρων για άτομα με αναπηρία (Α.Μ.Ε.Α.). Αναλαμβάνουμε τμηματικές επισκευές, αντικαταστάσεις και εκσυγχρονίσεις των ανελκυστήρων σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 

Η εταιρία μας συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ανελκυστήρων όπως η KLEEMANN, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες μας υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και συνεχή υποστήριξη. Κάθε εγκατάσταση αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο που παρέχεται από την αντίστοιχη εταιρεία, εξαλείφοντας τον φόβο για έλλειψη ανταλλακτικών.

Εγγυόμαστε την άριστη κατασκευή, την υψηλή ποιότητα και την αξιόπιστη λειτουργία των ανελκυστήρων σας, παρέχοντας ταυτόχρονα τεχνική υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο.

Το έμπειρο προσωπικό μας και η υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, είναι η εγγύηση για την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία της εταιρείας ανελκυστήρων LIFT TECHNOLOGY βασίζεται στη συνεχή προσπάθεια του ιδρυτή της για αδιάκοπη βελτίωση, η οποία υποστηρίζεται από τον ακριβή και λεπτομερή έλεγχο των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Ο στόχος της εταιρείας είναι η διαρκής εξέλιξή της στον βορειοελλαδικό χώρο και η λειτουργία της σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, πάντα προς όφελος των πελατών της.

Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και όλη την Βόρειο Ελλάδα.
 
     
 
 
 
Η εταιρία μας παρέχει
  Σύγχρονα συστήματα διαχείρισης και ελέγχου για τη βέλτιστη λειτουργία των ανελκυστήρων
  Εξειδικευμένο τμήμα μελέτης και σχεδιασμού για την ανάπτυξη εξατομικευμένων λύσεων
  Εκπαιδευμένο προσωπικό σε θέματα τεχνικής ασφάλειας για την προστασία των εργαζομένων
  Πλήρως εξοπλισμένα οχήματα για γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση
  Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποθηκευτικούς χώρους για την ασφαλή αποθήκευση εξοπλισμού και υλικών
  Εργασιακό περιβάλλον που πληροί υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και άνεσης για το προσωπικό