Η εταιρεία LIFT TECHNOLOGY ΙΚΕ με έδρα την Νεάπολη Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στους τομείς της εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και πιστοποίησης ανελκυστήρων σύμφωνα με τις νομοθετικές διατάξεις. Η εταιρία μας δημιουργήθηκε από καταρτισμένα άτομα με εμπειρία από το 1996 σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για εσωτερικούς οικιακούς ανελκυστήρες, για ανελκυστήρες και ανυψωτικά ΑΜΕΑ, ανελκυστήρες επαγγελματικών χώρων, καθώς και παντός είδους ανυψωτικού.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και το σχεδιασμό ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων και ανυψωτικών μηχανημάτων για οποιαδήποτε εφαρμογή.

Σήμερα στην LIFT TECHNOLOGY κοιτώντας το μέλλον, σε συνεργασία και με την KLEEMANN HELLAS & KLEEMANN SERVΙCE LTD σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεχίζουμε τη διαρκή προσπάθεια για εξέλιξη και αξιοπιστία, στηριζόμενοι πάντα στις αξίες και στις ισχυρές σχέσεις που δημιουργήσαμε με τους πελάτες ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μας.

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Εγκατάσταση Ανελκυστήρα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Η συνεχής μέριμνα ώστε τα υλικά που χρησιμοποιούνται να είναι άριστης κατασκευής και ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται στις οικονομικές απαιτήσεις της αγοράς, μας καθιστά ανταγωνιστικούς στο χώρο εγκατάστασης.

Κατασκευές Συστημάτων ΑΜΕΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΜΕΑ

Στην εταιρεία μας φροντίζουμε όλες οι κατασκευές συστημάτων οριζόντιας και κάθετης μεταφοράς, να είναι φιλικές προς ΑΜΕΑ και προσαρμοσμένες με τους κανονισμούς για τη διευκόλυνση της διακίνησής τους.

l

ΜΕΛΕΤΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Εξετάζει με λεπτομέρεια τις ανάγκες κάθε έργου, όσο σύνθετο και εάν αυτό είναι και σας προσφέρει τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα, εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του και την έγκαιρη διάγνωση/επιδιόρθωση βλαβών.
w

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ - ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ

Η εταιρεία μας LIFT TECHNOLOGY υποστηρίζεται από το πιο σύγχρονο λογισμικό υλικό (CRM, ERP, Mobile technology) για την καταγραφή του ιστορικού των βλαβών του ανελκυστήρα και τις επισκέψεις των τεχνικών, με απώτερο σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση σας, για οποιοδήποτε θέμα αφορά τον ανελκυστήρα. Οι διαχειριστές έχουν άμεση ενημέρωση μέσω δικτυακών μηνυμάτων.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ KLEEMANN HELLAS & KLEEMANN SERVΙCE LTD

Η εταιρεία LIFT TECHNOLOGY ΙΚΕ σε συνεργασία με την KLEEMANN HELLAS & KLEEMANN SERVΙCE LTD αναλαμβάνει τις εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και στο εξωτερικό (Γερμανία, Σουηδία, κ.α.).

Η άψογη συνεργασία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια στον χώρο των ανελκυστήρων και αναμένεται να συνεχιστεί και να εξελιχθεί.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

9 + 4 =

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση Εταιρίας

Ε. Βενιζέλου 42, Νεάπολη – Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 56728

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

+30 2310 724438

Φαξ

+30 2310 724985

Email

asimistheodoros@gmail.com, info@lift-technology.gr

To lift-technology.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.